Vabilo na SRK 2022


Obvestilo udeležencem SRK 2022

Udeležence seminarja SRK 2022 obveščamo, da bo seminar potekal v hibridni obliki. V živo, na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani in na spletni platformi Zoom. Za vstop na Fakulteto je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT, ki se ga preverja ob vstopu v stavbo. Udeležence naprošamo, da ves čas seminarja nosijo masko in vzdržujejo varnostno razdaljo. Vsi prijavljeni udeleženci seminarja dobijo en dan pred seminarjem (1. februarja) v svoje e-poštne predale spletno povezavo, za spremljanje seminarja na daljavo.

Seminar se bo odvijal od 2. do 4. februarja 2022 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in na spletu.

Poleg seminarskih predavanj bodo v avli fakultete postavljene plakatne predstavitve, zadnje dosežke merilne tehnologije pa bodo predstavila nekatera vabljena podjetja.


Na podlagi izkušenj, pridobljenih v dobrih dveh desetletjih izvajanja, je ta seminar postal uspešna oblika strokovnega izpopolnjevanja na podiplomski ravni, namenjena slovenskim strokovnjakom na hitro se razvijajočem področju radijskih komunikacij. Strokovnjakom iz prakse nudi seminar vsa leta splošen vpogled v aktualne razvojne smernice in hkrati omogoča poglabljanje v novo nastajajoče tehnologije.

Vabilo članom IZS

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke, skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Članom IZS ni potrebno vlagati vlog za dodelitev kreditnih točk na IZS, ker bo za to poskrbel organizator. Točke bodo pripisane avtomatično. Z udeležbo na SRK 2022 boste od organizatorja izobraževanja pridobili potrdilo o udeležbi, iz katerega bodo razvidne kreditne točke. Od IZS ne boste dobili dodatnega obvestila.
Informacije


Tomi Mlinar (tel. 030 400 660, tomi.mlinar[at]fe.uni-lj.si)

Boštjan Batagelj (tel. 01 4768 400, bostjan.batagelj[at]fe.uni-lj.si)
Lokacija seminarja


Seminar bo potekal na Fakulteti za elektrotehniko, Tržaška 25, 1000 Ljubljana.
Predavanja se bodo odvijala v predavalnici P02 v pritličju, razstava pa bo v avli fakultete.

Zemljevid:

Lokacija seminarja (zemljevid)

Klikni na karto za povečavo.